Thursday 11 July 2013

GDJE SU - ŠTA RADE? - Esad Ibišević

   Dragi Vesko i Minkice,
Primjetili smo da ste zanemarili rubriku "Gdje su - šta rade",
i da je odavno nismo vidjeli na stranicama bloga. Naročito u ljetnim mjesecima imali smo priliku vidjeti mnoge poznate nam prijatelje. Da to ipak koliko toliko ispravimo, evo vam šaljemo nekoliko slika sa nedavnog druženja sa Milenkom - Mičom - Todovićem ( a koji već više od 30 godina živi u Beogradu) prilikom njegovog boravka u Sarajevu. Podsjetili smo se mnogih lijepih trenutaka zajedničkog druženja po Sarajevu i na brojnim izviđačkim akcijama, logorovanjima i smotrama.

Uz Hajdara i Branka i Miču tu je bio i moj kum Goran koji je takođe često išao na naša logorovanja iako nikada nije bio član organizacije. Posebno su se on i Mića sijećali Baćinskih jezera sedamdesetih godina prošlog vijeka. 

                  Imali  smo šta da pričamo o tim lijepim trenutcima provedenim zajedno.Naš Branko je i dalje zauzet.










Samo za naš blog,
Esad Ibišević


========================================================== 

Vaše komentare možete slati na slijedeći način: Dovoljno je da prilog koji želite komentirati, da na njegovom kraju sa desne strane kliknete mišem na rijeć Post a comment. Otvoriće vam se sljedeća stranica na kojoj će te ugledati kvadrat u kojem možete kometarisati prilog ( ne više od 300 rijeći ). Ispod kvadrata se nalaze dva manja pravougaonika i u prvom napišete vašu e mail adresu a u drugom vašu lozinka-pasword. Na kraju kada to uradite, kliknete na rubriku send i to je to.
Vaše priloge sa fotografijama možete poslati i na ove adrese:

 
veskoveskovic@ymail.com
cobertopic@gmail.com
P.S: Možda niste znali da se možete upisati kao čitaoci bloga koji ga redovno prate, ako stavite svoje ime i sliku sa desne strane bloga čim ga otvorite.

No comments: