Wednesday 17 July 2013

DA SE NE ZABORAVI ( II DIO ) - Adnan Hodžić

 
I evo nas opet sa jedinom željom kako i nastavak ovog priloga glasi, DA SE NE ZABORAVI!
Nenamjerno smo zaboravili spomenuti da je Goran Rubil u svom prilogu od 03.04. ove godine pojedinačno spomenuo skoro sve članove Kluba izviđača "Index". Kao i u prethodnom prilogu a koji je objavljen 1. jula ove godine, Adnan nam je dao osnovne podatke o članovima Kluba "Index" kao i podatke gdje su fotografije nastale. Ovog puta slijede obečane fotografije.


  Bukovik  mart 1991. Budimir Ugren, _?_, Dragana Stanić,Nataša Maroševac.



     Igman novembar 1990. „40 godina SIJ-a“ Rodoljub Krstić,Gordana Kerezović i Dragana Stanić.    



     Mejtaš Dom Izviđača RIPV maj 1990.Mirsad Imamović,Dragana Stanić i Abdulah Delibašić. 

Ravna Planina 1990. _?__,Abdulah Delibašić, Nataša Maroševac, Dragan Ristić, i Dragana Stanić.
Mejtaš Dom Izviđača RIPV maj 1990. Dodjela Nagrada,  s lijeva: Crni Zagreba,Mustafa Poparić, Adnan Hodžić,Boban Janković,Abdulah Delibašić,Dragana Stanić, Branko Krstić,Haris Hadžizukić,__?__,Haris
Mešinović i Dragan Ristić.

 
Narodno Pozorište Sarajevo, otvaranje RIPV 1990, Bećko Gribajčević, Adnan Hodžić, Boban Janković, Dragana Stanić, Branko Krstić.

Mejtaš Dom Izviđača RIPV maj 1990.važan sastanak jer na njemu je pored Abdulaha Delibašića i Dragane
 Stanić i Ivan Mrvalj.
   Mejtaš Dom Izviđača 1990. Dragan Ristić,Gordana Kerezović,Dragana Stanić i Branko Krstić.
 Zagreb 10.11.1988. takmičenje Kluba Brđana „Student“ Dragan Ristić,Nataša Maroševac i Haris
 Mešinović.
 
Dom izviđača na Mejtašu 1989. Dragana Stanić,_ ?__, Mario Šuman, Abdulah Delibašić, Dragan Ristić, Haris Hadžizukić, Haris Mešinović, Mirela Dilparić.
 Zenica 22.12.1990. Partizanski stroj s lijeva Mario Šuman, Jenčiragić Sead - Bućka, Abdulah Delibašić, Dragana Stanić, Dragan Ristić, Gordana Kerezović, Hajdar Arifagić , Branko Krstić, Tomo Tokić, i Gordana Kerezović.

Bijambare januar 1990.Nataša Maroševac i  Dragana Stanić sa gostima iz Herceg Novog.
 RIPV 1990 Dodjela nagrada Mustafa Poparić, Adnan Hodžić, Bećko Gribajčević, Dragana Stanić i Dragan
Ristić.
 


                                                                          Ravna planina 1990. godine.

Zlaća kod Banovića juli 2011. s lijeva:Branko Krstić, Tomo Tokić,Adnan Hodžić, Mustafa Poparić - Popara, Boriša Gavrilović.

  Zlaća kod Banovića juli 2011. s lijeva Tomo Tokić, Mustafa Poparić -Popara, Boriša Gavrilović, Branko Krstić, Dario Dodik- Atom, Adnan Hodžić.

 Poljska 1988.g. članovi UKI "Index" Sarajevo i to: Nataša Maroševac, Gordana Kerezović, Dragana Stanić i Adnan Hodžić, sa OI"Filip Kljajić-Fića" iz Zvornika.


Zahvaljujemo se Adnanu Hođiću za poslate tekstove i fotografije, koji su nam osvijetlili jedan period djelovanja ovog kluba. Iskreno se nadamo da ćemo uskoro primiti neke nove priloge o radu odreda izviđača iz Banja Luke, Širokog Brijega, Prijedora, Modriče..... 
I jedno znajte, stranice bloga su otvorene za sve izviđače. Pišite nam, šaljite vaše sugestije, prijedloge i primjedbe.
Z-D-R-A-V-O !!!

Vaše komentare možete slati na slijedeći način: Dovoljno je da prilog koji želite komentirati, da na njegovom kraju sa desne strane kliknete mišem na rijeć Post a comment. Otvoriće vam se sljedeća stranica na kojoj će te ugledati kvadrat u kojem možete kometarisati prilog ( ne više od 300 rijeći ). Ispod kvadrata se nalaze dva manja pravougaonika i u prvom napišete vašu e mail adresu a u drugom vašu lozinka-pasword. Na kraju kada to uradite, kliknete na rubriku send i to je to.
Vaše priloge sa fotografijama možete poslati i na ove adrese:

 
veskoveskovic@ymail.com
cobertopic@gmail.com

No comments: