Sunday 23 June 2013

IZVIĐAČKO VJENČANJE U PRIJEDORU

Vjerujemo da se oni koji prate naš blog, sječaju priloga Gorane Jovanović u kojem je tekstom i fotografijama obilježila izviđačke porodice u Sarajevu. Posebno mjesto dala je i izviđačkim brakovima.
Ovog puta smo saznali od Ivana Klasnića ( a sa njegovog posta ) da je ovih dana u Prijedoru sklopljen  još jedan izviđački brak. Brak su sklopili Adnan i Nikolina Badnjević.
Sretni mladenci: Nikolina i Adnan Badnjević


Osjetili smo potrebu da objavimo ovu vijest, jer koliko mi raspolažemo saznanjima, ovo je prva fotografija gdje je sretni mladoženja prilikom sklapanja braka bio u izbiđačkoj uniformi. Mladu razumijemo što nije u uniformi - ipak je ona mlada!

Sretnim mladencima iskrene čestitke,
 
Naš poklon


















                   Blog SA IZVIĐAČI

Vaše komentare možete slati na slijedeći način: Dovoljno je da prilog koji želite komentirati, da na njegovom kraju sa desne strane kliknete mišem na rijeć Post a comment. Otvoriće vam se sljedeća stranica na kojoj će te ugledati kvadrat u kojem možete kometarisati prilog ( ne više od 300 rijeći ). Ispod kvadrata se nalaze dva manja pravougaonika i u prvom napišete vašu e mail adresu a u drugom vašu lozinka-pasword. Na kraju kada to uradite, kliknete na rubriku send i to je to.
Vaše priloge sa fotografijama možete poslati i na ove adrese:

 
veskoveskovic@ymail.com
cobertopic@gmail.com
P.S: Možda niste znali da se možete upisati kao čitaoci bloga ako stavite svoje ime i sliku sa desne strane gdje su i ostali koji ga prate.

1 comment:

Unknown said...

Nije samo mladoženja bio u uniformi nego i kum, mladoženjini roditelji i svi izviđači koji su bili prisutni na vjenčanju su nosili košulje ili marame.