Wednesday 5 June 2013

MAJSKI SUSRETI U ORGANIZACIJI OI " IGMAN 92 " NA TERENIMA STOJČEVCA


Majski susreti izviđača održani su tokom mjeseca maja širom Bosne i Hercegovine. Jedan od njih je održan na terenima Stojčevca kraj Iliđe a u organizaciji Odreda izviđača " Igman 92 " na kome su učestvovali izviđači i planinke  iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i gosti iz regiona. Kako nam je javila planinka Enisa, i ako u promjenljivom vremenu ostvarena su sva takmičenja a pobjedničke ekipe su dobile pehare a ostali diplome o učešću na ovom susretu. Napomenula je da nam proslijeđuje i fotografije sa ovog susreta a koje su objavljene na sajtu BH izviđača. A evo i fotografija.
 
 
 


 



 









Iskrene čestitke organizatorima na uspješno organizovanim susretima!

Jedan dobronamjeran savjet. Poznato je da OI " Igman 92 " je nasljednik tradicija nekadašnjeg odreda "Ivo Veličan". Bilo bi veoma lijepo da smo na ovim susretima vidjeli i likove nekadašnjih izviđača Iliđe: Teufika Šišića, njegovog Emira, Rajnu Marić, Senada Glinca, Dunju Geber, Goranu Peka, Lejlu Vodopić i.....sve one koji i danas žive  a pronosili su slavu izviđača Iliđe.

Vaše komentare možete slati na slijedeći način: Dovoljno je da prilog koji želite komentirati, da na njegovom kraju sa desne strane kliknete mišem na rijeć Post a comment. Otvoriće vam se sljedeća stranica na kojoj će te ugledati kvadrat u kojem možete kometarisati prilog ( ne više od 300 rijeći ). Ispod kvadrata se nalaze dva manja pravougaonika i u prvom napišete vašu e mail adresu a u drugom vašu lozinka-pasword. Na kraju kada to uradite, kliknete na rubriku send i to je to.
Vaše priloge sa fotografijama možete poslati i na ove adrese:

veskoveskovic@ymail.com
cobertopic@gmail.com

No comments: