Monday 8 November 2010

PRONAŠLA SAM OVE 3 FOTOGRAFIJE – Milica Čukić

“Mala Cica”, tako su me zvali od milja. Sestra sam dvojice izviđača OI „Boriša Kovačević”, bila sam (nekada) mala djevojčica, pčelica pa planinka i veselo skakala preko štrika i igrala se na trotoaru „školice”, ali u isto vrijeme pratila i oponašala svoju braću. Ovih dana pronašla u albumima svoje braće tri fotografije koje vam šaljem.

Na prvoj fotografiji s lijeva na desno su: Vlado, Brko, (?), Mića i (?). Očekujem da će se sa komentarom javiti Mića Todović i otkriti mjesto i imena dvojice izvidača na fotografiji.

Na ovom fotosu su članovi kluba brđana „Mladost” na jednom od izleta. S lijeva na desno sjede Biljana Radić, Nikola Mioč (viri mu glava), Novo Prodanović, Emir Omanović (sagnut, gleda u dlan) i Jasminka Alikadić-Buca. U gornjem redu su: Ratko Todović, Zdravko Feketija, Srđan Perović i Vesna Dugonjić. Fotografisao V. V.

Na trećem snimku na Palama blizu izviđačkih domova su članovi kluba „Mladost” i kluba „Yeti”: s lijeva na desno stoje: (?), Melita Skalić, Emir Omanović, (?), (?), Dragan Josifovski, Nikola Mioč, (?), Goran Brajković, Tanja Danon i (?).
U donjem redu su: Sejo Sefić i Stevica Tkalčević.


Zar nisam vrijedna? ZDRAVO!
Cica

2 comments:

Unknown said...

Ne mogu vjerovati da mi je tata na jednoj od ovih slika

Unknown said...

Ne mogu vjerovati da mi je tata na jednoj od ovih slika