Monday 31 December 2012

ČESTITKA



Dragi naši prijatelji,

( specijalno svi oni iz prošlog Milenijuma ),

Dragi naši izviđači,

( ma gdje god bili ),

Dragi naši blogovci,

Primili smo desetak toplih i prijateljskih čestitki od ljudi sa kojima smo proveli povelik dio života a u vrijeme kada smo mislili da će to trajatii zauvijek. Primili smo i mnoge vaše novogodišnje čestitke. Nakon dvadeset godina od kako se uglavnom, sa rijetkim izuzetcima, nismo sreli ni vidjeli, osjećamo koliko ste nam značili  i koliko je vremena, energije i sreće potrebno da se stvori jedno iskreno i stabilno prijateljstvo. Ta prijateljstva smo gradili i njegovali  godinama, družeći se i sa vama na raznim izletima, logorovanjima, smotrama, sastancima…. i što ne reči, bilo nam je divno. Vjetar sudbine mnoge od nas je rabacao na razne strane ove planete, ali nije uspio prekinuti čvrste niti naših prijateljstava koje se ogledaju i na stranicama ovog našeg bloga.

Želimo prije svega da vam se zahvalimo za vaš nesebičan doprinos, kojim ste obogatili naš zajednički trud, da mlađi naraštaji vide i čitaju kako su izviđači nekada radili, kako rade danas. Iskreno se nadamo da ćemo i dalje sarađivati, da će vaš doprinos ovom blogu ostati kao primjer neprocijenjive vrijednosti.

Neka vam Nova 2013. godina donese mnogo radosti, veselja, lijepih susreta, dobro zdravlje i ispunjenje mnogih vaših želja, pa i onih neočekivanih.
 







Minkica i Vesko Vesković

No comments: