Sunday 24 January 2010

SJEĆANJE NA 2004. GODINU – iz albuma Emire Kršlak


Prilog o posjeti Gilwell Parku koji je objavljen 20. 12. 2009. godine podsjetio me je na nezaboravan boravak sarajevskih skauta iz Novog Grada prilikom posjete pokrajini Sussex 2004. godine. Doduše, o aktivnosti skauta Sarajeva slikom i tekstom sam pisala u više navrata počev od svog prvog javljanja 22. marta 2007. godine. Neka fotografije o našem boravku u Velikoj Britaniji i bez popratnog teksta govore o ljepoti druženja koje nam pruža naša organizacija. Želim da fotografije budu putokaz za ostale skaute, da svojim radom u sredini gdje djeluju mogu ostvariti saradnju sa skautima iz okruženja, kao i skautima ostalih zemalja.











2 comments:

TrnoVita Ruza said...

"Pa ljudi moji jeli ovo moguće", što bi rekao Mladen Delić. Pisete o novom odredu, zimovanju a slika nigdje. Hoce li se neko nakaniti i sta staviti na blog? Nedostaju mi i pesmice, da ne mutira devojka koja je pevala? Na ovom blogu, nedostaju slike i hajde, potrudite se molim vas. Sve vas mnogo pozdravljam i želim mnogo uspjeha ovom blogu.

Izviđač iz Beograda

bninzlatica said...

ha, ha, ha! Draga Vera, ova "devojka" koja je pevala, zagazila je u sedmu deceniju. Kako i ja zivim u Beogradu, mogle bismo zajednickim trudom snimiti jos neku izvidjacku pesmu. Moja E-mail adresa je cesto objavljivana na blogu. Uz dobru volju, malo truda, bice jos pesmica za blog. Vazi?