Tuesday 7 August 2007

OVO JE DIVNO!!!!!!


Izviđači-skauti,
Sretan vam 100-ti rođen-
dan. Ma gdje bili, sretni bili. Držimo se naše zakletve: Dajem časnu riječ... da ću živjeti i raditi po izviđačkim zakonima.

Sve vas voli vaša Zvjezdana Jovanović.

3 comments:

Unknown said...

Ona pcelica-muhica sa zagonetne slike sada izgleda ovako sa svojom mamom a vasom teta Zvjezdanom.Iznad mojih komentara pise Rados, to je ime mog predivnog 22-godisnjeg sina cijom dobrotom se uopce javljam i teta Zvjezdaninog prvog i (sorry brate Nevene) najdrazeg unuka. Pripremam se za ozbiljnije javljane sposebnom zeljom da sa vama dragi izvidjaci sirom svijeta podjelim svoju prebogatu izvidjacku fototeku. Z-D-R-A-V-O

Vesko said...

Dragi Vesko, uprkos svim mojim obecanjima iz tebi poznatih tehnickih razloga sve do danas nisam uspjevala ni cestito pogledati blog, a kamoli se ukljuciti. Povuklo me da dam komentar na OVO JE DIVNO !!! i Zagonetnu fotografiju, a imala bih jos toliko toga reci i obratiti se mnogim dragim imenima svih generacija koje sam srela na blogu. Moj dragi sin rijetko mi moze "iznajmiti" svoj laptop na duze vrijeme u danu, a tebi je poznato kako stojim s vlastitim racunarom koji je tako kvalitetan da se na njemu mogu samo igrati. Na poslu moj racnar nije prikljucen na intenet. Nikakvo cudo s obzirom na to da nemam ni telefon u kancelariji, vidio si. Zato te molim da ti ovo pismo stavis na blog a ja obecavam kao prava pcelica-muhica da cu biti aktivnija i da cu sa svim izvidjacima-blogerima podijeliti dio moje prebogate izvidjacke fototeke. Tebi, Minkici i Minji veliki kiss a svim izvidjacima sirom svijeta Z-D-R-A-V-O!

Gorana Jovanovic

Vesko said...
This comment has been removed by the author.