Monday 18 June 2007

KAKVO IZNENAĐENJE



Da čovjek ne povjeruje. Nakon više od 30 godina javila nam se nama draga planinka Zlatica Ninić iz Beograda. Iako je svoj život od 1970. godine provela u Beogradu, gdje i danas živi, ova planinka "Boriši-
nog" odreda dala je svoj doprinos u omasovljenju odreda, kao i drugim aktivnostima (posebno u krosu), danas penzioner i baka troje unučadi (za sada), upornim traganjem pronašla je naš blog. Za početak poslala je jednu staru sliku iz ranog perioda njene aktivnosti u izviđačima, kao i jednu relativno noviju fotografiju, tek da je staro društvo vidi kako izgleda. Zlatica je obećala da će se uskoro javiti (kako kaže: "malo-pomalo") sa drugim prilozima.


Nije to sve. Javio se iz Novog Pazara i Ismet Kalić, nekadašnji član kluba brđana "Mladost". Danas veoma uspješan advokat, šalje pozdrave svima koji ga se još sjećaju.


Kako smo putem telefona obaviješteni, svoje priloge za blog poslao nam je i Miroslav Topić-Cober iz Sarajeva. Za očekivati je da će bar Cober nešto i napisati, ako bar ništa drugo, ono bar na poleđini fotografija.


Iskreno se nadamo da je zdravstveno stanje Zlatana Lučića poslije operacije bolje, te mu šaljemo tople pozdrave. Za one koji žele da mu se jave mogu to učiniti na njegovu adresu:



U očekivanju vaših novih priloga srdačno vas pozdravljamo,

Minkica i Vesko

No comments: